Kõrvitsašnitslid parmesaniga

Mõnus kerge eelroog.

Приготовление:

  1. Koori kõrvits ja lõika 1‒1,5 cm paksusteks viiludeks.
  2. Sega riivsaia hulka riivitud parmesan ning maitsesta soola ja pipraga.
  3. Klopi muna lahti. Kasta kõrvitsaviilud esmalt munasse ja siis keera riivsaias.
  4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus 10‒12 minutit.

Nipid ja soovitused

Serveeri šnitsleid Kreeka jogurtiga, millesse oled seganud ohtralt peenravärsket rohelist. Riivsaia asemele sobib paneerimiseks ka rukki- või kamajahu.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1.20 kg – Kõrvits
1 tk – Muna
1 dl – Riivsai
0.50 dl – Parmesan
1 g – Sool
1 g – Must pipar