Категории
Vürtsine pastinaagi-läätsesupp
Vürtsine pastinaagi-läätsesupp
Приготовление:
- Haki sibul ja kuumuta koos karripastaga poti põhjas paar minutit.
- Koori pastinaagid ja riivi ning lisa koos läätsedega potti. Sega, kuni kõik on karripastaga ühtlaselt kaetud.
- Kuumuta 2 minutit. Vala juurde puljong ja hauta 20 minutit, kuni läätsed on pehmed. Soovi korral püreesta.
- Maitsesta soolaga. Serveeri Kreeka või Türgi jogurtiga.
Nipid ja soovitused
Parajalt vürtsika supi võid püreestada või jätta selle ka tegemata – maitsev saab see mõlemal moel. Karripastat, mis vürtsise maitse annab, võid lisada rohkem või vähem, just nii, kui teravat suppi soovid.
KoostisosadПорции:4 порции
Põhikoostisosad
1 spl – Kreeka jogurt
1 tk – Sibul
140 g – Punased läätsed
2 tk – Pastinaak
2 spl – Karripasta punane
1 L – Köögiviljapuljong
1 g – Sool