Peediorsoto neljale

Peediorsoto neljale

Приготовление:

  1. Kuumuta paksupõhjalise poti põhjas või ja oliiviõli.
  2. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta need rasvas läbipaistvaks, aga ära pruunista. Lisa kruubid ja tüümian. Kuumuta segades paar minutit.
  3. Vala pannile valge vein ja lase kruupidesse imenduda (selle etapi võib vahele jätta, kui veini ei soovi kasutada).
  4. Nüüd vala sekka 750 ml puljongit ja keeda kaane all vaiksel tulel umbes 25 minutit. Lisa riivitud peet, vajadusel veel veidi puljongit ja keeda veel umbes 15 minutit, kuni kruubid on peaaegu pehmed.
  5. Tõsta pott tulelt, lisa kitsejuust ja lase sel hoogsalt segades orsotos ära sulada. Maitsesta vähese soola ja musta pipraga.
  6. Serveeri orsotot rukolalehtede ja röstitud hakitud metspähklitega

KoostisosadПорции:4 порции

Serveerimiseks
1 spl – Rukola
1 spl – Metspähkel
Koostis
2 spl – Või
2 spl – Oliiviõli
1 tk – Sibul
2 tk – Küüslauguküüs
200 g – Odrakruubid
1 spl – Tüümian värske
100 ml – Valge vein
750 ml – Kanapuljong
200 g – Keedetud peet
100 g – Kitsejuust
3 g – Sool
3 g – Must pipar