Sidrunikreem

Äärmiselt lihtsalt valmiv ja väheste komponentidega. Sidrunimahl muudab koore-kondenspiimasegu mõnusalt paksuks ja pärast külmas tahenemist on magustoit mõnusalt kreemjas. Hea hapukas lõpp vürtsikale einele.

Приготовление:

  1. Kuumuta vahukoor koos kondenspiimaga pidevalt segades keemiseni. Alanda kuumus miinimumile ning keeda pidevalt segades 4–5 minutit.
  2. Maitsesta soolaga.
  3. Jäta 5 minutiks jahtuma.
  4. Pressi sidrunist mahl välja ning nirista pidevalt segades vahukoore hulka.
  5. Vala segu kaussidesse ja jäta üle öö külma tahenema.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
400 ml – Vahukoor
100 g – Kondenspiim
1 tk – Sidrun
1 g – Sool