Kaalikasupp kahe liha ja kruupidega

Aimatava suitsumaitsega tõhus supp sisaldab lisaks lihale rohkelt sügisest aiakraami.

Приготовление:

  1. Rösti lambakonte 225-kraadises ahjus 15-20 minutit ja pane suitsulihaga külma veega keema. Eemalda vaht.
  2. Lisa 1 kooritud porgand ja 1 sibul ning küüslauguküüned (2 tk). Lisa ka vürtsid (6 tk pipratera, 3 tk vürtsitera) ja keeda tasasel tulel 30 minutit.
  3. Lisa pestud kruubid ja keeda veel 30 minutit.
  4. Võta välja kondid, porgand, sibul ja küüslauguküüned. Pane leeme sisse kuubikuteks lõigatud juurseller, 2 porgandit ja kaalikas. Keeda, kuni köögiviljad on pehmed.
  5. Maitsesta soolaga ja tõsta liha tagasi potti.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
3 spl – Vesi
3 tk – Porgand
1 tk – Sibul
1 tk – Must terapipar
1 tk – Küüslauk
1.50 dl – Odrakruubid
100 g – Juurseller
1 g – Sool
750 g – Kaalikas
0.50 kg – Kondiga lambaliha
0.50 kg – Kondiga suitsuliha
1 tk – Vürtspipar jahvatamata