Toortatratrühvlid

Toortatratrühvlid

Приготовление:

  1. Jahvata blendris mandlid, India pähklid, päevalilleseemned, kaneel ja meresool peeneks jahuks. Lisa agaavinektar, vanilje, toortatar ja tumeda šokolaadi tükikesed ning sega ühtlaseks massiks.
  2. Veereta peopesade vahel pallikesed ja aseta külmkappi tahenema.
  3. Kui trühvlid on umbes tund külmkapis tahenenud, veereta neid veel toortatras või chiaseemnetes.
  4. Ülitervislik magus amps või kerge vahepala ongi valmis.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhikoostisosad
80 g – Toortatratang
80 g – India pähkel
80 g – Mandel
60 g – Päevalilleseemned
0.25 tl – Kaneel jahvatatud
1 g – Meresool
40 ml – Agaavi siirup
2 tl – Vanilliekstrakt
60 g – Tume šokolaad