Šokolaadine musta riisi puding

Pudingu valmistamine võtab küll veidi aega, kuid on siiski imelihtne. Magustoit maitseb kõige paremini jahutatuna kohe pärast valmimist, sest seistes imab riis vedeliku endasse ja puding muutub kuivaks.

Приготовление:

  1. Pane riis ja vesi potti ning lase keema tõusta. Jäta umbes pooleks tunniks tasasele tulele podisema. Vahepeal sega.
  2. Kui vedelik on riisi imendunud, lisa kõik ülejäänud komponendid ja keeda veel ligi 15 minutit, ikka aeg-ajalt segades. Lase täielikult jahtuda. Serveeri näiteks vahukoorega.

KoostisosadПорции:3 порции

Põhikoostisosad
250 ml – Santa Maria Kookospiim
250 ml – Vesi
1 spl – Tume rumm
50 g – Tume šokolaad
1 spl – Suhkur
1 spl – Vanillisuhkur
125 ml – Must riis