Kikerherne-kapsasupp

Lisades värskest kapsast valmistatud köögiviljasupile kauneid rohelisi herneid ja kikerherneid, saad valgurikka supi ka ilma lihata. Kaunviljad annavad supile toekust ja kõht püsib kauem täis.

Приготовление:

  1. Prae hakitud sibulat ja küüslauku (2 küünt) õlis, kuni need on pehmed ja klaasjad. Lisa hakitud porgand ja varsseller.
  2. Pane juurde tükeldatud kapsas, kuumuta läbi. Kalla peale puljong ja keeda vaiksel kuumusel umbes 15 minutit.
  3. Lisa keedetud kikerherned, keedetud mais, rohelised herned ja tomatipasta. Keeda veel 5 minutit ning maitsesta soola ja musta pipraga. Serveeri maitserohelisega.

Nipid ja soovitused

Soovi korral pane supikausi põhja pisut hakitud maitserohelist ja redist ning aseta peale kooreta keedetud ehk pošeeritud muna – supp saab niiviisi mõnusa kreemja maitse.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Sibul
1 tk – Küüslauk
4 spl – Oliiviõli
1 tk – Porgand
2 tk – Varsseller
250 g – Kapsas
1 L – Köögiviljapuljong
2 dl – Külmutatud herned
3 spl – Tomatipasta
1 tl – Till värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar
2 dl – Mais
300 g – Kikerherned