Kana ja köögiviljad tarrendis

Kerge lahe tarrend sisaldab lisaks kanalihale ohtralt köögivilja. Sobib suurepäraselt süldi asemele.

Приготовление:

  1. Pane potti kanarinnak ja nii palju vett, et see rinnaku kataks, aja keema. Keera kuumus mõõdukaks, eemalda vaht, lisa sool, pipraterad ja loorber. Keeda 1 tund.
  2. Võta pehme kana leemest, lase natuke jahtuda, eemalda liha kontidelt ja haki. Pane leende porganditükid, keeda u 5 min, lisa paprika ja brokoli, keeda veel 5 min. Tõsta 6 väikese vormi põhja porgandirattad, paprikatükid, brokoli, herned ja siis kana.
  3. Leota 6 želatiinilehte külmas vees 10 min, pigista kuivaks ning lahusta 0,75 dl kuumas vees. Tarrendi jaoks kurna potti jäänud leem, võta sellest 6 dl ja sega želatiiniga.
  4. Maitsesta soola-pipraga, las jääda pigem soolasem. Vala vormidesse köögivilja ja kana peale. Lase korralikult maha jahtuda ja pane siis külmkappi tarduma.

Nipid ja soovitused

Keeduleent kasuta puljongina või keeda sellest suppi.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Broileririnnak
1.50 L – Vesi
1 g – Sool
1 g – Must terapipar
1 tk – Loorberileht
1 tk – Porgand
1 tk – Punane paprika
150 g – Brokoli värske
3 spl – Hernes konserveeritud
6 tk – Lehtzelatiin