Категории
Ahvenasupp kinoaga
Ahvenasupp kinoaga
Приготовление:
- Tõsta üks kala potti ja kata külma veega.
- Lase veel keema tõusta ja eemalda vaht.
- Lisa sool, pipar ja loorber (3 tk) ning keeda puljongi valmimiseni.
- Paralleelselt puljongi keemisega viiluta tomat ja sibul ning suru need teise kala kõhtu.
- Maitsesta kala soola ja pipraga ning tõsta ahju umbes 15 minutiks 180 kraadi juurde küpsema.
- Kui puljong on keenud, kurna see teise potti ja lase korraks uuesti keema tõusta.
- Supi serveerimisel tõsta ahjukala tükid koos tomati ja sibulaga puljongisse ning lisa ka varem keedetud kinoa.
KoostisosadПорции:2 порции
Põhikoostisosad
4 spl – Kinoa
1 tk – Sibul
1 g – Must pipar
1 tk – Loorberileht
1 tk – Tomat
2 tk – Ahven värske
1 g – Sool