Sealiharulaad suitsusingi ja seentega

Sealiharulaad suitsusingi ja seentega

Приготовление:

  1. Vala seentele nii palju vett, et need oleksid kaetud ja jäta ligunema.
  2. Lõika välisfilee niimoodi lahti, et tekiks õhuke ristkülik. Mida õhemalt suudad lõigata, seda parem on. Tambi liha mõlemalt poolt veidi pehmemaks, et see oleks hästi kokkurullitav. Hõõru sisepinda soola ja pipraga.
  3. Sega mesi, sinep, pressitud küüslauk (2 küünt) ja tomatipasta ning määri sisepinnale.
  4. Laota peale singiviilud ja seened.
  5. Keera liha tihedalt rulli ja seo jämedama niidiga kinni, nii et täidis külgedelt ei paistaks.
  6. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 60 minutit. Lase lihal 5 minutit lihtsalt seista, eemalda niit ja lõika viiludeks.

KoostisosadПорции:5 порции

Põhikoostisosad
700 g – Seavälisfilee
200 g – Maasuitsusink
3 spl – Tomatipasta
1 spl – Mahe sinep
1 spl – Mesi
1 tk – Küüslauk
50 g – Seened
1 g – Sool
1 g – Must pipar