Pohla-kapsa-kikerhernekotletid

Hapukad pohlad sobivad sügiseste kapsa-kikerhernekotlettide sisse väga hästi, lisades maitset ja kaunist värvi.

Приготовление:

  1. Haki sibul ja kapsas ning küpseta pannil madalal kuumusel õlis pehmeks.
  2. Püreeri kikerherned kahvliga või köögikombainis. Sega hulka jahu, sool, munad, pohlad, sibul ja kapsas, 1 sl rapsiõli ja vajadusel veel vett, kui segu tundub liiga kuiv.
  3. Lase seista 30 minutit, nii on lihtsam kotlette vormida. Vormi 1 cm paksused kotletid ja prae pannil õlis.

Nipid ja soovitused

Leota kikerherneid üle öö ja keeda pehmeks või kasuta konserveeritud kikerherneid.

KoostisosadПорции:16 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Sibul
3 dl – Kapsas
1 tl – Rapsiõli
5 dl – Kikerherned konserveeritud
5 dl – Täistera nisujahu
1 spl – Petersell värske
1 tl – Vürtsköömen jahvatatud
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 g – Cayenne pipar
2 tk – Muna
2 dl – Pohl külmutatud