Metspähklite ja piparkookidega fudge

See kook koosneb vaid neljast komponendist ning valmib äärmiselt lihtsalt ja kiirelt. Koogi võid ka kaks päeva enne serveerimist valmis teha, sest mida aeg edasi, seda maitsvam see on.

Приготовление:

  1. Sulata šokolaad ja jäta jahtuma.
  2. Pudista piparkoogid käte vahel väiksemateks tükkideks.
  3. Haki 50 g pähkleid väiksemaks.
  4. Mikserda toorjuust kergelt läbi. Nirista juurde jahtunud šokolaad ning mikserda veel kord läbi, et kreem saaks ühtlane.
  5. Vooderda 20 x 20 cm vorm küpsetuspaberiga. Aja pool kreemist vormi põhjale laiali. Laota peale piparkoogitükid ja 100 g pähkleid ning vajuta kergelt kreemi sisse. Vala peale ülejäänud kreem ja määri laiali. Pudista peale pähklipuru ja vajuta kergelt kreemi sisse.
  6. Lase vähemalt tunnike külmas taheneda. Mida kauem kook külmas seisab, seda tihkem ja mõnusam see on. Säilita külmas.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
400 g – Toorjuust
300 g – Valge šokolaad
150 g – Metspähkel
100 g – Piparkook