Vürtsise täidisega tortiljad

Maitsekas värviline roog on parajalt vürtsine ja sobib nii kergeks eineks kui ka peolauale suupisteks.

Приготовление:

  1. Puhasta paprika seemnetest ja lõika väikesteks kuubikuteks. Lõika sibul õhukesteks viiludeks. Poolita jalopeno, eemalda seemned ja lõika õhukesed ribad. Kuumuta pannil õlis paprikat, sibulat ja jalopenot 3-5 minutit, kuni need pehmenevad. Maitsesta soola ja laimimahlaga.
  2. Määri tortiljad pealt õliga, jaga kahele neist pool juustust. Katteks pane sibulasegu, tomativiilud, 1 sl hakitud koriandrilehti ja ülejäänud juust. Tõsta peale ülejäänud 2 tortiljat, õliga määritud külg ülalpool.
  3. Lase pann või grillpann pliidil kuumaks ja küpseta seal tortiljasid 3–5 minutit kummaltki poolt, kuni juust on sulanud ja tortiljad pruunistunud.
  4. Küpsenud tortiljad lõika 4 sektoriks ning serveeri hapukoore, koriandrilehtede ja laimisektoriga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Punane paprika
1 tk – Sibul
1 spl – Õli
1 tk – Laim
1 g – Sool
4 tk – Maisitortilla
2 dl – Riivjuust
3 tk – Tomat
1 spl – Koriander värske
1 spl – Hapukoor
1 tk – Roheline jalopeno