Hapukapsapirukad peekoniga

Retsept sobib hästi selleks puhuks, kui ahju- või praekapsast on mõnest toidukorrast järele jäänud. Pärmitainas valmista mõne oma lemmikretsepti järgi. Sobib ka valmis pärmitainas.

Приготовление:

  1. Rulli tainas õhukeseks ruuduks ning lõika sellest umbes 10 x 10 cm suurused ruudud.
  2. Tõsta kapsas ruudu äärele, kata poolekslõigatud peekoniribaga ning keera rulli ja näpi otsad kokku.
  3. Lao pirukad tihedalt külg külje kõrval küpsetuspaberiga vooderdatud vormi.
  4. Määri pirukaid pealt lahtiklopitud munaga.
  5. Küpseta 180 kraadises ahjus 30 minutit.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
500 g – Pärmi- lehttaigen
500 g – Praekapsas
110 g – Suitsupeekon
1 tk – Muna