Sidruni- ja laimimekiga hapukoorekeeks

Sidruni- ja laimimekiga hapukoorekeeks

Приготовление:

  1. Mikserda või suhkruga vahule. Lisa hapukoor ja mikserda veel korra läbi.
  2. Lisa vahustamist jätkates ükshaaval munad. Sega juurde küpsetuspulbriga segatud jahud.
  3. Kõige lõpuks lisa sidruni (2 tk)- ja laimikoor (2 tk) ning -mahl (1 sidruni ja 1 laimi).
  4. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi ning küpseta 170kraadises ahjus 45 minutit.
  5. Lase keeksil 10–15 minutit vormis lahtise uksega ahjus seista ning tõsta siis vormist restile jahtuma.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
200 ml – Hapukoor
2 tl – Küpsetuspulber
180 g – Või
150 ml – Täistera nisujahu
5 tk – Muna
2 tk – Laim
2 tk – Sidrun
500 ml – Nisujahu
200 ml – Suhkur