Broileripoolkoivad rohelise tee, mee ja sidruni marinaadis

Broileripoolkoivad rohelise tee, mee ja sidruni marinaadis

Valmistamine

  1. Pane roheline tee keeva veega 10 minutiks tõmbama, kurna ning lase jahtuda. Sega juurde mesi, viilutatud sidrun ja viilutatud küüslauguküüned (4 tk).
  2. Pane koivad karpi või kaussi, maitsesta soola ja pipraga ning vala peale tee koos sidruni ja küüslauguga.
  3. Lase üleöö maitsestuda.
  4. Küpseta 210 kraadises ahjus 35 minutit.

Närvutatud spinat aedubade ja küüslauguga:

  1. Rösti kuumal kuival pannil seesamiseemned, vala taldrikule jahtuma.
  2. Kuumuta pannil õli, lisa või ja lase sulada.
  3. Pruunista aedube, kuni need on jumekad, kuid veel krõmpsud. Lisa purustatud küüslauk (2-3 küünt) ja spinat ning sega, kuni spinat on närbunud.
  4. Maitsesta soola ja pipraga. Sega juurde seesamiseemned.

KoostisosadPortsjonid:4 portsjonit

Põhikoostisosad
1 kg – Broileri poolkoivad
1 L – Vesi
2 spl – Roheline purutee
1 tk – Sidrun
1 spl – Mesi
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Küüslauk
Närvutatud spinat
400 g – Aedoad värske
200 g – Spinat
1 tk – Küüslauk
2 spl – Õli
2 spl – Seesamiseemned