Soolalõhe astelpajumarjadega

Kaunis ja hõrk peolaua ehe. Maitseb oivaliselt nii kuumade kartulitega kui ka röstsaia peal hommikukohvi kõrvale.

Приготовление:

  1. Puhasta lõhefilee luudest ja poolita. Sega kokku maitsesegu ja puista mõlemale fileele. Purusta marju väheke kahvliga ja laota kalale.
  2. Tõsta fileetükid vastakuti, nahapool peal ja all. Keera tihedalt fooliumisse ja pane külmkappi kerge pressi alla ööpäevaks.
  3. Serveerimiseks pühi marjad pealt ära ja lõika kala õhukesteks viiludeks. Nirista peale väheke head oliiviõli ja jahvata veskist pipart peale. Kaunista astelpajumarjade ja hakitud ürtidega.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
600 g – Lõhefilee
2 spl – Meresool
1 spl – Suhkur
0.50 tl – Must pipar
2 dl – Astelpaju külmutatud