Koorene pasta valge kala, sidruni ja kapparitega

Koorene pasta valge kala, sidruni ja kapparitega

Приготовление:

  1. Keeda pasta al dente, vala sõelale, loputa külma veega ja jäta nõrguma.
  2. Kuumuta pannil veidi õli. Lisa tükeldatud kala koos pressitud küüslauguga (1 küüs) ning prae kergelt läbi.
  3. Vala peale kohvikoor ning kuumuta keemiseni. Maitsesta soola, pipra, värske tilli ja peterselliga.
  4. Lisa ka sidrunilt riivitud koor ja kapparid. Sega läbi. Vala pannile keedetud pasta ja sega kastmega läbi. Serveeri kohe.

Nipid ja soovitused

Kohvikoore võib asendada kookospiimaga.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
1 spl – Petersell värske
1 tk – Küüslauk
1 spl – Till värske
350 g – Merluus
4 spl – Kapparid
200 g – Munapasta Tagliatelle
1 tk – Sidrun
200 ml – Kohvikoor