Mozzarella ja tšillipestoga täidetud kanafilee kookosekastmes

Tšillipesto saad kõige lihtsamini siis, kui lisad rohelisele või punasele pestole peeneks hakitud tšillipipra – kohe on mõnus teravus tervele roale tagatud. Maitsvaim viis on suristada pesto kokku ise.

Приготовление:

  1. Lõika igasse kanafileesse terava noaga sügav tasku. Maitsesta kanafileed soola ja pipraga, ka tasku seest.
  2. Määri taskusse tšillipestot (1 dl rohelist pestot + 1 värske tšillipipar), torka sinna pooleks lõigatud mozzarellapall ja kinnita tikuga. Lao ahjuvormi. Sega omavahel kookospiim, tšillikaste ja ülejäänud pesto ning kalla vormi kanafileedele.
  3. Küpseta 200kraadises ahjus 20–30 minutit või kuni kanafileed on küpsed.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostiosad
1 g – Sool
1 g – Must pipar
4 tk – Broilerifilee
2 dl – Santa Maria Magus tšillikaste
1 dl – Roheline pestokaste
1 tk – Tšillipipar värske
400 ml – Santa Maria Kookospiim
4 tk – Mozzarella kirsid