Koorene kanasupp köögiviljadega

Koorene kanasupp köögiviljadega

Приготовление:

  1. Lase õli potipõhjas kuumaks, lisa kanakintsud ja pruunista. Vala juurde vein ja kuumuta aurustumiseni. Lisa sibulasektorid ja tükeldatud sellerivarred (4 tk), porru, tüümian (2 vart) ja loorber (2 lehte). Maitsesta soola ja pipraga. Lisa vesi, kata pott kaanega ja hauta 45 minutit, kuni kana ja köögiviljad on pehmed.
  2. Eemalda loorberilehed ja tüümian, tõsta kanatükid leemest välja ja võta liha luudelt. Pane umbes 150 g liha potti tagasi ja püreeri supp. Lisa vahukoor ja kuumuta läbi. Serveeri ülejäänud lihatükkidega.

Nipid ja soovitused

Suppi on hea külmutada portsjonitena. Enne tarvitamist lase külmkapis sulada ning seejärel soojenda.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
1 g – Õli
3 dl – Valge vein
2 tk – Sibul
1 tk – Varsseller
3 tk – Porrulauk
1 tk – Loorberileht
2 L – Vesi
1 tk – Tüümian värske
3 dl – Vahukoor
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 kg – Broilerikints