Jõhvikad tuhksuhkrus

Tuhksuhkrus veeretatud jõhvikad mõnusate valgete kommidena olid juba meie vanaemade laual, valmistatuna igasuguse keemia ja lisaaineteta.

Приготовление:

  1. Pese ja puhasta jõhvikad. Katkised marjad nopi välja. Pane jõhvikad sõelale kuivama.
  2. Klopi munavalge koos lusikatäie veega lahti, ära vahusta.
  3. Kalla jõhvikad munasegusse ning liiguta neid nii, et kõik marjad saaksid munavalgega kokku.
  4. Sõelu läbi sõela suurele taldrikule kiht tuhksuhkrut, kalla peale jõhvikad. Veereta jõhvikaid tuhksuhkrus, et nad kattuksid ühtlase suhkrukihiga. Lisa tuhksuhkrut, kuni jõhvikad on ühtlaselt valge kihiga kaetud.
  5. Kuivata ning säilita kuivas ja jahedas.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
2 dl – Jõhvikad külmutatud
1 tk – Muna
2 dl – Tuhksuhkur
1 tl – Vesi