Õllene sealihahautis

Tegemist on sedavõrd kosutava toiduga, et lisandit polegi juurde vaja. Soovides toitu veel toekamaks teha, võib õllest sealiha serveerida munanuudlitega.

Приготовление:

  1. Lõika liha kuubikuteks.
  2. Puhasta juurviljad ja lõika need halgudeks.
  3. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, pruunista selles liha ja maitsesta soola ning pipraga.
  4. Kuumuta eraldi pannil hakitud sibul, porgand, õun ja küüslauk (2 küünt).
  5. Lisa pruunistatud köögiviljad sealiha juurde.
  6. Vala potti ülejäänud komponendid ja hauta tasasel tulel umbes tund.

Nipid ja soovitused

Kaelakarbonaadi asemel võid õlles hautada näiteks ka ribisid.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
400 g – Seakaelakarbonaad
2 spl – Oliiviõli
1 tk – Sibul
2 tk – Porgand
1 tk – Õun
1 tk – Küüslauk
1 spl – Pruun suhkur
100 g – Tomat
0.25 L – Tume õlu
2 dl – Lihapuljong
1 tl – Tüümian värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 spl – Worcestershire kaste
1 tk – Loorberileht