Sealiha juustukoorikus ja hernetamp

Sealiha on meie tähtpäevadel ikka aukohal. Krõbedasse juustuseemnekoorikusse peidetud liha on maitsekas ja mahlane.

Приготовление:

  1. Pese herned ja jäta 6–8 tunniks külma vette likku. Keeda koos leotusveega hästi pehmeks, u 35–45 minutit. Lisa või ning kooritud ja tükeldatud kartulid. Keeda veel u 20 min, kuni kõik ained on täiesti pehmed. Lisa piim ja sool, kuumuta keemiseni ja tambi pudruks.
  2. Pane lihatükid toidukile vahele ja klopi 5 mm paksuseks. Töötle sai (3 viilu), sidrunikoor, juust ja seemned kombainis puruks. Maitsesta lihatükid soola ja pipraga, kasta mõlemalt poolt jahusse. Klopi munad lahti, kasta lihatükid munasse ja lõpuks purusse.
  3. Prae pannil õlis mõõdukal kuumusel 3–4 min mõlemalt poolt kuldpruuniks.

KoostisosadПорции:4 порции

Hernetamp
3 dl – Kuivatatud rohelised herned
6 dl – Vesi
40 g – Või
4 tk – Kartul
2 dl – Piim
1 g – Sool
Põhikoostisosad
700 g – Seavälisfilee
1 tk – Sai
0.50 tk – Sidrun
40 g – Kõva juust
50 g – Röstitud kõrvitsaseemned
3 spl – Nisujahu
2 tk – Muna
1 tl – Õli