Pastinaagipuder veiselihaga

Pastinaagipuder veiselihaga.

Приготовление:

  1. Koori pastinaak, kartulid ja sibulad. Lõika liha kuubikuteks, pastinaak ja kartulid suuremateks tükkideks. Haki sibulad. Pane potti. Kalla peale nii palju vett, et kõik ained oleksid napilt kaetud. Lisa pipar (4 tera) ja loorber (1 leht), kuumuta keemiseni. Riisu vaht. Alanda kuumust, kata pott kaanega ja hauta umbes tund aega ehk kuni liha on mure ja köögiviljad pudruks keenud.
  2. Eemalda loorberileht. Tambi kõik pudruks. Maitsesta soolaga ja sega hulka või. Serveeri petersellilehtedega.

Nipid ja soovitused

See puder nõuab pliidil podisemiseks parasjagu aega. Vett lisa jao kaupa ja vajaduse järgi, siis ei muutu puder liiga vesiseks.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
600 g – Pastinaak
400 g – Kartul
2 tk – Sibul
400 g – Veiseliha kondita
7 dl – Vesi
1 tk – Must terapipar
1 tk – Loorberileht
1 tl – Sool
1 spl – Või