Veiselihahautis köögiviljadega

Tõsiselt toitev roog, pikalt haududes läheb aina paremaks.

Приготовление:

  1. Koori porgandid, kaalikas ja pastinaak. Lõika porgandid ja pastinaak juppideks, kaalikas kuubikuteks. Liha lõika kuubikuteks ja veereta jahus. Pruunista pannil kahes jaos ja tõsta potti.
  2. Hakitud sibulat kuumuta pannil u 5 minutit. Lisa tomatipasta ja kuumuta läbi. Lisa puljong ja õlu. Lisa rosinad ja köömned. Maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja hauta 1 minut. Lisa köögiviljad ja hauta veel 50 minutit. Lisa hakitud petersell.

Nipid ja soovitused

Külmuta parajate portsjonitena.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
300 g – Porgand
300 g – Kaalikas
300 g – Pastinaak
800 g – Veiseliha kondita
0.50 dl – Nisujahu
3 spl – Õli
3 tk – Sibul
1 spl – Tomatipasta
8 dl – Veisepuljong
500 ml – Tume õlu
1 spl – Rosinad
2 spl – Petersell värske
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tl – Köömned