Veiselihahautis köögiviljadega

Tõsiselt toitev roog, pikalt haududes läheb aina paremaks.

Приготовление:

  1. Koori porgandid, kaalikas ja pastinaak. Lõika porgandid ja pastinaak juppideks, kaalikas kuubikuteks. Liha lõika kuubikuteks ja veereta jahus. Pruunista pannil kahes jaos ja tõsta potti.
  2. Hakitud sibulat kuumuta pannil u 5 minutit. Lisa tomatipasta ja kuumuta läbi. Lisa puljong ja õlu. Lisa rosinad ja köömned. Maitsesta soola ja pipraga. Kata kaanega ja hauta 1 minut. Lisa köögiviljad ja hauta veel 50 minutit. Lisa hakitud petersell.

Nipid ja soovitused

Külmuta parajate portsjonitena.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
1 spl – Tomatipasta
3 tk – Sibul
1 g – Sool
0.50 dl – Nisujahu
1 g – Must pipar
800 g – Veiseliha kondita
300 g – Kaalikas
300 g – Pastinaak
300 g – Porgand
1 spl – Rosinad
1 tl – Köömned
500 ml – Tume õlu
8 dl – Veisepuljong
3 spl – Õli
2 spl – Petersell värske