Rikkalik frikadellisupp

Maitsev ja tervislik frikadellisupp on paljude lemmik, eriti kui seal on isetehtud frikadellid.

Приготовление:

  1. Sega kokku frikadellitainas ja jäta 15–30 minutiks maitsestuma.
  2. Aja vesi suuremas potis keema ja lisa puljongimaitseaine.
  3. Koori kartulid ja lõika kuubikuteks, viiluta puhastatud porgand(id). Lisa puljongisse tükeldatud värske kapsas ja keeda 5 minutit. Seejärel lisa kõik teised köögiviljad ja keeda kaane all veel 5 minutit.
  4. Vormi samal ajal frikadellitainast pisikesed pallikesed. Lihtsam on teha seda märgade kätega. Lisa frikadellid supile ja sega läbi, riisu tekkinud vaht.
  5. Keeda, kuni frikadellid on pinnale tõusnud ja köögiviljad pehmed. Vajadusel lisa soola või pipart. Serveerimisel riputa peale hakitud rohelist sibulat ja tilli.

Nipid ja soovitused

Et lastel parem isu oleks, tasub kutsuda nad appi frikadelle veeretama. Frikadellid võid valmis keeta ka eraldi nõus. Siis saad selgema leemega supi.

KoostisosadПорции:6 порции

Frikadellid
500 g – Seahakkliha
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Muna
1 spl – Nisujahu
Põhikoostisosad
2.50 L – Vesi
2 spl – Puljongipulber
3 tk – Kartul
2 tk – Porgand
2 dl – Spargel
3 dl – Lillkapsas
3 dl – Külmutatud herned
6 dl – Kapsas
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Roheline sibul
1 tk – Till värske