Kahe šokolaadi vaht kirssidega

Hapukad kirsid ja magus-mõru šokolaadivaht on selles pokaaliroas tasakaalus. Niisugust maiust ei olegi väga palju vaja.

Приготовление:

  1. Sulata kirsid, pane potti ja lisa liköör. Kuumuta peaaegu keemiseni.
  2. Sega maisitärklis vähese veega, nirista kirsside hulka ja kuumuta segades keemiseni. Jahuta ja tõsta pokaalidesse põhjakihiks.
  3. Sulata tume šokolaad koos kange kohviga vesivannil ja jahuta pisut. Sega juurde toorjuust ja vahustatud koor. Tõsta pokaalidesse.
  4. Pane pooleks tunniks külmkappi.
  5. Sulata valge šokolaad vesivannil, sega hulka toorjuust. Lase pisut jahtuda ja sega vahustatud koorega. Tõsta pokaalidesse.
  6. Kuni serveerimiseni hoia pokaale külmkapis.

KoostisosadПорции:4 порции

Hele vaht
100 g – Valge šokolaad
100 g – Toorjuust
1 dl – Vahukoor
Kirsikaste
100 g – Kirsid külmutatud
1 dl – Kirsiliköör
2 tl – Maisitärklis
Tume vaht
100 g – Tume šokolaad
0.50 dl – Kohv
100 g – Toorjuust
1 dl – Vahukoor