Valge ja tumeda šokolaadi tiramisu

Valge ja tume šokolaad, vaarikad ja mahe kreem – vastapandamatu kooslus!

Приготовление:

  1. Sulata valge šokolaad vesivannil. Lase pisut jahtuda.
  2. Vahusta koor ja sega šokolaadiga.
  3. Vahusta munad 2 sl suhkruga, klopi juurde mascarpone. Sega vähehaaval šokolaadi hulka.
  4. Sega kange kohv, kohviliköör ja 1 sl suhkrut. Kasta 8 küpsist kohvisse ja lao alusele.
  5. Peale määri pool mascarponest ja tõsta peale pooled vaarikad. Teine kiht tee 8 niisutatud küpsisest, ülejäänud mascarponest ja vaarikatest. Peale pane viimased 8 kohvisse kastetud küpsist.
  6. Kata toidukilega ja jäta 2 tunniks külma seisma.
  7. Sulata tume šokolaad koos vahukoorega, lase pisut jahtuda ja nirista koogile.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
100 g – Valge šokolaad
3 dl – Vahukoor
2 tk – Muna
3 spl – Suhkur
500 g – Mascarpone
1.50 dl – Kohv
1 dl – Kohviliköör
24 tk – Savoiard küpsised
250 g – Vaarikad külmutatud
0.75 dl – Vahukoor