Ahjukarbonaad seente ja sibulaga

Sobib hästi pidulikuks lõuna- või õhtusöögiks. Hõrku maitset lisab roale brändi ja liha mahlasuse tagab ahjus järelküpsetamine.

Приготовление:

Lõika karbonaad viiludeks. Kuumuta kastruli põhjas õli ja pruunista lihaviilud mõlemalt poolt, tõsta kõrvale. Pane kastrulisse või ning pruunista viilutatud seened ja sibulad. Maitsesta soola-pipraga. Nirista juurde brändi ning hauta aeg-ajalt segades suurel tulel 4–5 minutit. Lisa koor ja kuumuta veel 1–2 minutit. Aseta liha küpsetusvormi ja vala üle sibula-seenekastmega. Kata vorm fooliumiga ning järelküpseta ahjus 175° juures pool tundi või kuni liha on pehme.

Nipid ja soovitused

Serveeri kartulite ja köögiviljaga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
800 g – Seakaelakarbonaad
250 g – Šampinjonid
3 tk – Sibul
2 dl – Vahukoor
1 spl – Või
1 g – Sool
1 g – Must pipar
0.50 dl – Brändi