Šokolaadi-nugati semifreddo

Nagu nimi ütleb, on see poolkülm magustoit. Ja magusasõbrale superhea kreemjas amps, mida iga kell hea sügavkülmast võtta.

Приготовление:

  1. Määri 1-liitrine piklik vorm võiga ja kata toidukilega.
  2. Vahusta munad suhkruga vesivannil heledaks vahuks. Võta vesivannilt ja tõsta nõu jääkülma vette.
  3. Sulata vesivannil šokolaad ja sega munavahuga.
  4. Vahusta koor ja sega šokolaadimunavahuga. Sega hulka tükeldatud nugat ja jämedalt hakitud pistaatsiapähklid. Vala segu vormi, silu, kata toidukilega ja pane 2–3 tunniks sügavkülma.
  5. Enne serveerimist lase 15 minutit toatemperatuuril pehmeneda.

KoostisosadПорции:10 порции

Põhikoostisosad
1 dl – Suhkur
4 tk – Muna
250 g – Tume šokolaad
150 g – Nugat
50 g – Pistaatsiapähkel
1 spl – Või