Mesine kaalika-lihavorm

Kaalikale ja lihale teeb annus mett ainult head.

Приготовление:

  1. Koori kaalikad ja lõika 1,5 cm suurusteks kuubikuteks.
  2. Lõika liha kuubikuteks ja haki sibulad.
  3. Kuumuta sibulat 3–4 minutit, kuni see pisut pehmeneb, ja vala vormi.
  4. Pruunista lihakuubikud ja vala samuti vormi. Lisa vormi kaalikatükid ja petersell ning sega läbi.
  5. Sega omavahel puljong, mesi, pipar ja sool ning vala teiste ainete peale.
  6. Lisa nii palju puljongit, et kõik vormis olev on kaetud.
  7. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 180-kraadises ahjus 1,5 tundi või kuni kaalikad on pehmed.
  8. Siis sega hulka kohvikoor.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
750 g – Kaalikas
2 tk – Sibul
500 g – Sealiha
1 spl – Petersell värske
4 spl – Mesi
5 dl – Köögiviljapuljong
3 dl – Kohvikoor
1 g – Sool
1 g – Must pipar