Õhuline bubert

Õrn ja õhuline magusroog, mis sobib igale peolauale ja miks mitte ka nädalavahetusel oma perele. Serveeri jahtunult toormoosi või kisselliga.

Приготовление:

  1. Enamik piimast kalla potti (jäta väheke piima jahuga segamiseks alles) ja kuumuta keemiseni. Sega kõrvalepandud piim jahuga ja vispelda kuuma piima hulka. Kuumuta segades, kuni segu pakseneb.
  2. Vahusta 5 munakollast suhkruga ja sega kuuma piima hulka. Lase jahtuda ja tõsta vaagnale.
  3. Lisa 3 munavalget piima-munavahule ja sega pliidil kuumutades ettevaatlikult korra veel läbi. Tõsta kausikestesse ja lase jahtuda.

KoostisosadПорции:4 порции

Serveerimiseks
4 spl – Mustsõstramoos
Põhikoostisosad
1 L – Piim
125 g – Nisujahu
150 g – Suhkur
5 tk – Muna