Toorpeedisupp

Mõnusalt kerge supp sisaldab rohkelt köögivilja ja on lihavaba.

Приготовление:

  1. Peedid pesta, koorida ja lõigata ribadeks. Samuti ka supijuured ribastada. Kastrulis pruunistada või ja lisada köögivili ribadeks lõigatult. Veidi aja pärast lisada veidi tulist vett ja hautada kaane all seni, kuni köögiviili on pehme. Hautada ühes pipra (6 tera) ja soolaga.
  2. Lisada ülejäänud vesi, värske kapsa ribad. Kui kapsad peaaegu pehmed, siis kartulilõigud, jahutumm, tomatilõigud, maitseks äädikat.
  3. Serveerimisel tõsta tirinasse hapukoor, petersellilehed ja kurgid. Et supp jääks punane, siis riivi natuke toorest peeti, see annab supile värvi.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
3.25 L – Vesi
6 tk – Peet
1 tk – Porgand
1 tk – Petersell värske
0.50 tk – Kaalikas
0.25 tk – Varsseller
1 tk – Must terapipar
1 g – Sool
150 g – Või
300 g – Kapsas
0.50 L – Kartul
2 tk – Tomat
3 spl – Nisujahu
4 spl – Hapukoor
0.50 tl – Äädikas
1 g – Suhkur
2 tk – Hapukurk