Lindströmi kotletid

Rootslaste klassikaline hakkliharoog, kus peet annab kotlettidele kauni roosa värvi ja hea maitse.

Приготовление:

  1. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga.
  2. Sega hulka riivitud keedetud kartulid ja lahtiklopitud muna.
  3. Lisa ka riivitud peet ja peeneks hakitud sibul ning sega tainas hästi ühtlaseks.
  4. Vormi 10–12 kotletti.
  5. Prae neid pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit, keera kuumus maha ja jäta kaane alla järelküpsema.

Nipid ja soovitused

Rootslased serveerivad praetud muna, keedetud kartulite ja marineeritud peediga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
500 g – Veisehakkliha
1 tl – Sool
0.50 tl – Must pipar
2 tk – Kartul
1 tk – Muna
2 dl – Keedetud peet
2 spl – Sibul