Chili con carne šokolaadiga

Šokolaad annab sellele vanale heale retseptile hoopis uue näo ja on kastmesse igati sobilik.

Приготовление:

  1. Haki veiseliha ja pruunista see kastruli põhjas kuumas õlis mitmes jaos, tõsta kõrvale.
  2. Vala natuke õli potti juurde ja pruunista ka hakkliha, tõsta samuti kõrvale.
  3. Lisa veel õli ja kuumuta selles hakitud sibulaid ja sellerit 3–4 minutit, kuni on pehmenenud ja pruunistunud. Sega hulka hakitud tšilli ja pune ning kuumuta veel paar minutit.
  4. Tõsta liha ja hakkliha tagasi potti. Lisa suhkur, purustatud tomatid, puljong ja oad. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta kaane all u 2 tundi.
  5. Maitsesta soola ja pipraga, sega hulka šokolaad ja kuumuta segades, kuni see ära sulab. Sega hulka hakitud koriandrilehed.
  6. Serveeri riisi, hapukoore ja rohelise sibulaga.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
1 g – Sool
400 g – Punased Kidney oad
1 tk – Sibul
2 tl – Pune kuivatatud
1 tk – Punane sibul
4 spl – Õli
5 dl – Lihapuljong
1 g – Koriander värske
3 spl – Pruun suhkur
400 g – Oad mustad
800 g – Purustatud tomatid
500 g – Veisehakkliha
1 kg – Pikateraline riis
1 tk – Varsseller
500 g – Veiseliha kondita
1 g – Must pipar
2 spl – Roheline sibul
1 tk – Tšillipipar värske
100 g – Hapukoor
50 g – Fazer extra tume küpsetusšokolaad