Krõbedad kookospallikesed justkui Rafaellod

Tõeliselt kaloririkas maiusepomm nõuab väheke rohkem näputööd. Tasub teha üsna väikesed pallikesed, sest tegu on tõsiselt magusa maiusega.

Приготовление:

  1. Sulata kondenspiim ja šokolaad vesivannil ja sega ühtlaseks. Tõsta teelusikaga väikestesse vormidesse, torka keskele kooritud mandel.
  2. Lase nii palju külmkapis tahkuda, kuni mass on hästi vormitav.
  3. Vormi ilusateks pallikesteks. Purusta vahvlid ja veereta pallikesi vahvlipurus.
  4. Sulata valge šokolaad vesivannil, veereta palle šokolaadis ja seejärel kookoshelvestes. Lase veel tund-paar tahkuda.

Nipid ja soovitused

Kui pallikeste jaoks vorme pole, siis tõsta lusikaga väikesed portsud, torka mandel keskele ja lase nii palju tahkuda, kuni mass on hästi vormitav. Pallidesse võid panna kooritud mandleid või röstitud mandleid, mis annavad tugevama maitse.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
0.75 dl – Kondenspiim
200 g – Valge šokolaad
2 tk – Vahvlilehed
30 g – Mandel
Kate
250 g – Valge šokolaad
2 dl – Kookoshelbed