Talvepada

Koorene lihapada valmib kõige kiiremini sea välisfileed kasutades. Kui tahad tarvitada muud lihatükki, varu valmistamiseks rohkem aega.

Приготовление:

  1. Lõika toorvorstid tükkideks ja pruunista pannil, tõsta kõrvale.
  2. Puhasta välisfilee, lõika viiludeks ning mudi neid pisut käte vahel.
  3. Pruunista lihaviilud pannil õli-võisegus, maitsesta soola, pipra ja majoraaniga. Puista peale jahu ning sega läbi.
  4. Lisa lihatükkidele pärlsibulad, pooleks lõigatud oliivid, ribastatud paprikad ja hakitud kurk.
  5. Vala peale koor ja vesi ning keeda 15 minutit.
  6. Sega hulka vorstitükid ja nõrutatud sibulamarinaad. Puista peale hakitud ürte.

Nipid ja soovitused

Kõrvale paku keedetud riisi ja marineeritud kurki.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 spl – Roheline sibul
1 g – Must pipar
2 tk – Punane paprika
1 spl – Nisujahu
900 g – Seavälisfilee
195 g – Marineeritud pärlsibul
6 tk – Toorvorst
1 g – Majoraan kuivatatud
4 dl – Vahukoor
1 g – Sool
2 dl – Marineeritud kurk
100 g – Mustad oliivid kivita