Kanasupp sidruniga

Lihaga püreesupid pole tavaliselt argiste valikute hulgas, ent need maitsevad ülihästi.

Приготовление:

  1. Haki sibul, porgand ja seller (1 vars).
  2. Sulata potis või ja kuumuta selles hakitud köögiviljad.
  3. Lisa 250 ml kanapuljongit ja keeda, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed.
  4. Lisa keedetud kanaliha, ülejäänud puljong ja pigista potti sidrunimahl. Keeda, kuni köögiviljad on täiesti pehmed.
  5. Vala poti sisu kannmikserisse ja püreesta kõik komponendid, kuni konsistents on ühtlane ja ilma tükkideta.
  6. Vala kannusisu taas potti, lisa rõõsk koor ja kuumuta supp läbi. Maitsesta soola ja pipraga.

Nipid ja soovitused

Esmalt lisa supile vaid ühe sidruni mahl ja maitse – supp ei tohiks muutuda hapuks, sidrunimaitse peaks jääma pigem õrnalt tunda. Võid lisada ka natuke sidrunikoort, kuid arvesta, et koore lisamisega võib supp muutuda mõrkjaks. Seetõttu lisa seda ettevaatlikult. Suppi võid maitsestada ka värske peterselliga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 spl – Või
1 tk – Sibul
1 tk – Porgand
1 tk – Varsseller
150 g – Broilerifilee
4 dl – Kanapuljong
1 dl – Vahukoor
1 g – Sool
1 g – Must pipar