Tainas frititud õunad

Magustoit tuleb parim hapudest õuntest. Serveeri soojalt, lisandiks sobib vanillijäätis. Kogus 24 tükki.

Приготовление:

  1. Õunad koori, eemalda südamed ja lõika õunad umbes 0,5 cm paksusteks viiludeks.
  2. Sega jahu ja õlu ühtlaseks. Vahusta munavalge kõvaks vahuks ja lisa jahu-õllesegule. Kui tainas on liiga paks, vala õlut juurde. Sega taldrikus suhkur, kaneel ja ingver.
  3. Kuumuta õli potis 180 kraadini. Kasta õunaviilud tainasse ja küpseta õlis 1 minut mõlemalt poolt, kuni tainas on kuldpruun. Tõsta vahuklubiga potist välja, jahuta pisut ja veereta suhkrukaneelisegus.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
2 dl – Nisujahu
4 dl – Hele õlu
1 tk – Muna
0.50 dl – Suhkur
1 tl – Kaneel jahvatatud
1 g – Ingver jahvatatud
1 spl – Õli
4 tk – Õun