Panna cotta marjadega

Itaaliapärast kooretarretist võid serveerida klaasides või vormides, kus see on tarretatud, või siis kummutada magusroa taldrikutele. Serveeri panna cotta't vaarikate või maasikatega või neist koos vähese suhkruga valmistatud toormoosiga.

Приготовление:

  1. Pane želatiinilehed külma vette likku.
  2. Kalla koor kastrulisse, lisa pooleks lõigatud vannillikaun, kust seemned on välja kraabitud. Lisa suhkur ja kuumuta segades väiksel tulel 15 minutit. Tõsta kastrul tulelt, eemalda kaunatükid.
  3. Pigista želatiinilehed kuivaks ja sulata segades kuumas koores. Jaga vedelik nelja klaasi ja tõsta 3–4 tunniks külmkappi tarretuma.
  4. Serveeri marjade või toormoosiga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
3 tk – Lehtzelatiin
5 dl – Vahukoor
1 tk – Vaniljekaun
0.50 dl – Suhkur
Serveerimiseks
2 spl – Vaarikad külmutatud