Šašlõkk köögiviljadega

Ürdi-õlimarinaad säilitab liha naturaalse maitse selle parimal kujul.

Приготовление:

Lõika liha kuubikuteks. Poolita paprikad, eemalda seemned ja lõika ruutudeks. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Lüki köögiviljad ja liha vaheldumisi varrastele. Marinaadi jaoks koori ja haki küüslauk (4 küünt). Sega hakitud ürtide, riivitud sidrunikoore ja musta pipraga. Vala juurde õli. Tõsta vardad marinaadi ja lase 3–4 tundi seista. Võta marinaadist välja ja nõruta. Raputa peale soola ja grilli 15–18 minutit.

Nipid ja soovitused

Köögiviljad on mõnusaks lisandiks.

KoostisosadПорции:8 порции

Marinaad
1 tk – Küüslauk
2 spl – Petersell värske
2 spl – Tüümian värske
1 tk – Sidrun
2 dl – Õli
1 g – Sool
1 g – Must pipar
Põhikoostisosad
1.50 kg – Sealiha
2 tk – Punane paprika
2 tk – Kollane paprika
4 tk – Sibul