Paneeritud seakarbonaad

Serveeri seakarbonaadi prae-, keedu- või ahjukartulite ja hapukapsaga. Samuti sobivad lisandiks hautatud aedvili ja hapukurk.

Приготовление:

  1. Lõika seakarbonaadist 1,5–2 cm laiused lõigud, millest igaühe külge jääb ribikonditükk.
  2. Puhasta kondiots kelmest ja vasarda liha kergelt (nii et see jääb sõrmepaksune). Vormi lihatükid ovaalseks, maitsesta soola-pipraga.
  3. Kasta muna-piimasegusse, veereta riivsaias ja prae kuumas rasvas helepruuniks.
  4. Pane soovi korral ahju 200° juurde 5–10 minutiks järelküpsema.
  5. Vala enne lauale andmist praerasvaga üle.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 tk – Muna
0.50 dl – Piim
1 dl – Riivsai
2 spl – Või
1 g – Sool
1 g – Must pipar
800 g – Seakarbonaad kondiga