Kotletid tatrapudru, liha ja seentega

Nende pähkliste ja vürtsiste kotlettidega võid üllatada nii pereliikmeid kui külalisi. Toortatrast valmivad maitsvad kotletid ka liha ja seeni lisamata.

Приготовление:

  1. Prae hakitud sibul ja küüslauk (4 küünt) pannil. Lisa hakkliha, hakitud seened, tatrapuder, munad ja maitseained ning sega tainaks.
  2. Vormi tainast kotletid ja paneeri tatrajahus. Prae pannil oliiviõlis pruuniks.
  3. Kastmeks prae hakitud porru või sibul pannil oliiviõlis. Lisa toortatrajahu ning seejärel hapukoor ja tomatipasta. Maitsesta soola ja pipraga. Lõpus võib valmis kastmele lisada tükeldatud keedetud muna.

Nipid ja soovitused

Kõrvale sobib hästi toortatrajahust valmistatud kaste, mis saab porrulauguga kaunilt värviline.

KoostisosadПорции:4 порции

Paneering
1 spl – Tatrajahu
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tl – Koriander värske
Põhikoostisosad
200 g – Veisehakkliha
200 g – Kalkunihakkliha
150 g – Šampinjonid
2 tk – Sibul
2 tk – Muna
400 g – Tatar
2 spl – Tatrajahu
1 spl – Oliiviõli
1 tk – Küüslauk