Ahjus haudunud kruubipuder maasuitsusingiga

Kõige maitsvama pudru saad, kui hautad kruupe ahjus malmpotis, ja veel eriti hea tuleb see puuküttega ahjus. Kui putru ühekorraga ära ei söö, on seda hea praadida järgmisel päeval. Tasub keeta kohe topeltkogus, kuna pudru haudub ahjus pikalt.

Приготовление:

  1. Pese kruubid kuuma voolava vee all ja nõruta sõelal.
  2. Sulata pannil või, lisa hakitud sibulad ja kuumuta segades mõni minut.
  3. Lisa koos tükeldatud singiga kruupide juurde suurde malmpotti, sega kõik hästi ära. Kalla peale kuum vesi ja hauta ahjus malmpotis kaane all 180 kraadi juures 45 minutit kuni tund, kuni kruubid on pehmed ja puder sõmer. Serveeri koorese rohelise sibula salatiga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
1 spl – Majonees
1 spl – Hapukoor
1 spl – Roheline sibul
3 dl – Odrakruubid
2 spl – Või
2 tk – Sibul
8 dl – Vesi
1 g – Sool
500 g – Maasuitsusink