Peedi-kartulisalat

Salatit võid valmistada heeringaga või ilma. Või lisada hoopis suitsusinki.

Приготовление:

Keeda koorega kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks. Jahuta, koori ja tükelda kuubikuteks. Sega kastmeks õli, äädikas, pipar, hakitud 1 tk küüslauguküüs ja hakitud sibul. Vala kastmesse peedikuubikud. Lisa tükeldatud heeringas, kartulid, hakitud petersell ja koriander.

Nipid ja soovitused

Kui lisad salatisse keedetud ja hakitud muna, mahendab see maitseid ja tõstab samas esile peedi magusid ja mahlaseid nüansse.

KoostisosadПорции:2 порции

Põhikoostisosad
1 tl – Petersell värske
250 g – Kartul
250 g – Keedetud peet
1 g – Must pipar
1 tk – Küüslauk
0.50 spl – Valge veini äädikas
1 tk – Punane sibul
1 tl – Koriander värske
100 g – Heeringafilee soolatud
2 spl – Oliiviõli