Категории
Virsiku-jogurtipirukas kaerapõhjal
Tervislik maius ei sisalda nisujahu ega liigselt rasvu, selline pirukas on peolauale teretulnud. Kaerajahuga valmistatud põhjas on või asendatud toorjuustuga.
Приготовление:
- Hõõru toorjuust ja suhkur kreemjaks. Sega kuivained algul omavahel ja siis toorjuustuga. Tõsta tainas 24 cm pirukavormi põhja ja äärtele.
- Sega jogurt, muna, riivitud või hakitud valge šokolaad. Tõsta põhjale, lõika mango või virsik viiludeks. Aseta kaunilt põhjale. Küpseta 200-kraadises ahjus 25–30 minutit. Kaunista mandlilaastudega.
Nipid ja soovitused
Šokolaadi võiks enne riivimist hoida sügavkülmas või külmkapis, siis on lihtsam riivida.
KoostisosadПорции:10 порции
Täidis
1 tk – Muna
960 g – Virsikud siirupis
0.75 dl – Mandlilaastud
1 tl – Vanillisuhkur
100 g – Valge šokolaad
3 dl – Türgi jogurt
Põhi
225 g – Toorjuust
2 dl – Kookoshelbed
1 tl – Küpsetuspulber
1 tl – Vanillisuhkur
1 dl – Suhkur
5 dl – Täisterakaerajahu