Tšilli-ingveriküpsised

Mõnusalt võised šokolaadi ja väikese tšilliga hõrgud küpsised valmivad ruttu. Küll aga tekib tahtmine kohe uus ports ahju küpsema panna – nii head on need!

Приготовление:

  1. Sega jahu küpsetuspulbri ja tšillipulbriga. Pane hulka suhkur ja toasoe või, vanillsuhkur ja piim. Sega ühtlaseks tainaks. Lisa hakitud šokolaad ja ingver.
  2. Vormi piklikuks rulliks ja jaga kaheksaks. Veereta pallideks ja vajuta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile u 6 cm läbimõõduga ketasteks. Jäta nende ümber ruumi, sest küpsised vajuvad ahjus küpsedes laiemaks.
  3. Küpseta 180 kraadises ahjus 12–15 minutit, kuni ääred on saanud kuldkollase värvuse. Ära üle küpseta. Lase jahtuda ja naudi kuuma teega. Kui mõni küpsis jääb üle, hoia kaanega suletud purgis.

KoostisosadПорции:8 порции

Põhikoostisosad
1.50 dl – Nisujahu
0.50 tl – Küpsetuspulber
0.50 tl – Tšillipulber jahvatatud
0.50 dl – Suhkur
85 g – Või
2 tl – Vanillisuhkur
2 tl – Piim
100 g – Tume šokolaad
3 tl – Ingver jahvatatud