Aasiapärane punase kapsa salat

Kaunilt punane krõmps kapsasalat maitseka taipärase kastmega on sobiv lisand liha- või kalaroogade kõrvale, nii argi kui ka peolauale.

Приготовление:

  1. Sega kastmeaineid, kuni suhkur või mesi on lahustunud.
  2. Eemalda kapsal südamik ja lõika kapsas peenteks ribadeks.
  3. Koori porgand ja riivi jämeda riiviga. Haki sibulad peeneks. Haki koriander või petersell.
  4. Sega köögiviljad kastmega ja puista serveerides üle hakitud pähklitega.

KoostisosadПорции:6 порции

Põhikoostisosad
1 spl – Koriander värske
3 spl – Röstitud pähklid
500 g – Punane kapsas
2 tk – Sibul
1 tk – Porgand
Kaste
1 tk – Tšillipipar värske
3 spl – Õli
2 tk – Laim
3 spl – Suhkur
3 spl – Tai kalakaste