Maapirni-kukeseenesupp

Mahe seenemaitseline supp on tõeliselt lahe roog, mille kalorsust saab vähendada, kui kasutada vahukoore asemel kohvikoort.

Приготовление:

  1. Koori ja haki maapirnid ja sibul.
  2. Haki porru ja puhastatud kukeseened.
  3. Kuumuta maapirnid ja kukeseened poti põhjas võis läbi. Lisa sibul ja porru, jätka kuumutamist veel umbes 5 minutit.
  4. Lisa koor, piim ja vesi. Keeda keskmisel kuumusel 10 minutit, kuni maapirn on küps.
  5. Püreeri supp ja maitsesta soola-pipra ning hakitud peterselliga.

KoostisosadПорции:4 порции

Põhikoostisosad
250 g – Maapirn
1 tk – Sibul
1 tk – Porrulauk
250 g – Kukeseen värske
3 dl – Vahukoor
4 dl – Piim
1 spl – Või
6 dl – Vesi
1 g – Sool
1 g – Must pipar
1 tk – Petersell värske